Idén har blivit verklighet! Svenska Orienteringsförbundet kommer att utveckla en fortsättning av Ungoteket, som kommer heta Ungoteket Riks. Nuvarande Ungoteket blir Ungoteket Lokalt och precis som i det konceptet kommer Ungoteket Riks att erbjuda ett antal träffar där ungdomar får lära sig att skapa och leda orientering för att sedan använda sina nya kunskaper i ett eget projekt. Ungoteket Riks är för ungdomar 17 år och äldre och den som anmäler sig får chansen att välja ett område att specialisera sig inom, till exempel ledarskap, banläggning eller arrangemang.

SOFT söker i detta nu den person som ska leda projektet Ungoteket Riks. Är du den personen? Eller vet du någon annan som borde söka? Läs mer om tjänsten här och tipsa gärna andra!

Anmälan till Ungoteket Riks öppnar hösten 2019, vilket betyder att det är perfekt att vara med i Ungoteket Lokalt den här säsongen och sedan anmäla sig till fortsättningen nästa år. Tiden för anmälan till nästa Ungoteketomgång närmar sig sitt slut, tisdag 31 oktober, så samla er förenings Ungoteketteam och anmäl er nu!

Till anmälan!