Efter lite trassel med anmälningssystemet har vi äntligen glädjen att välkomna IK Gandvik och Stenungsunds OK till Ungoteket! Har er förenings anmälan också hamnat på villovägar? Nu vill vi leta rätt på fler eventuella vilsna Ungoteketföreningar.

En efter en trillar anmälningarna till Ungoteket in, vilket är fantastiskt roligt! Vad som inte är fullt lika kul är att det kan finnas fler föreningar som anmält sig men som vi inte vet om, då vårt anmälningssystem verkar ha försnillat anmälningar. Känner du eller ni i er förening igen er? Har ni anmält er men ännu inte hört något från oss? Om så är fallet ber vi så hemskt mycket om ursäkt och hoppas att ni kan bringa kraft att antingen anmäla er igen i vårt nya formulär, eller kontakta Ungoteket på 076-2268901 eller info@ungoteket.se .

Anmälan är öppen till och med tisdag 31 oktober.

Vilka föreningar gör Gandvik och Stenungsund sällskap i Ungoteket nästa år?